Villaécija disputarà els 800 metres lliures als Mundials de Xangai


  • Comparteix:

Erika Villaécija serà present als mundials de Xangai

Erika Villaécija serà present als mundials de Xangai

La nedadora del CAR i resident a Sant Cugat Erika Villaécija participarà als Mundials de Xangai que es disputaran al juliol. Villaécija s'ha classificat per a la prova de 800 metres lliures amb la marca aconseguida als Campionats d'Espanya del darrer cap de setmana.

La Federació Espanyola de Natació ha donat la llista de convocats després dels resultats al Campionat d'Espanya Open de Primavera disputat a Madrid. Villaécija ha aconseguit la marca de 8 minuts i 34 segons en 800 metres lliures, que li dóna la classificació pel mundial, però no ha aconseguit el temps necessari per classificar-se en l'especialitat dels 1500 metres.

D'aquesta manera Villaécija és una de les vuit participants estatals que s'han classificat pel Mundial de Xangai. La nedadora més important de la representació estatal, l'esportista del CN Sabadell, Mireia Belmonte, competirà en quatre especialitats (200 i 400 metres estils, 200 papallona, 800 lliures).

El campionat, organitzat per la Federació Xinesa de Natació juntament amb la Federació Internacional, es disputa a Xangai a finals de Juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.