Villaécija aconsegueix la medalla de plata a l'Europeu de Polònia


  • Comparteix:

Erika Villaécija aconseguiex la medalla de plata en la final del 800 lliures a l'Europeu de Polònia

Erika Villaécija aconseguiex la medalla de plata en la final del 800 lliures a l'Europeu de Polònia

La nedadora resident a Sant Cugat Erika Villaécija ha aconseguit aquest divendres a la tarda la medalla de plata en la final dels 800 metres lliures a l'Europeu de Polònia. L'espanyola Melanie Costa s'ha fet amb la medalla de bronze. La medalla d'or ha estat per a la danesa Lotte Friis, que ha dominat la prova des del principi.

Gran actuació de Villaécija en la final dels 800 metres lliures, ja que, amb un temps de vuit minuts, 12 segons i 23 centèsimes ha aconseguit fer-se amb la medalla de plata. La guanyadora de la prova ha estat la danesa Lotte Friis amb un temps de vuit minuts, set segons i 53 centèsimes, quatre segons menys que la catalana. El bronze se l'ha penjat una altra espanyola, Melanie Costa que ha fet un temps de vuit minuts, 16 segons i 28 centèsimes. Villaécija i Costa s'han estat alternant continuament la segona posició fins els darrers 200 metres, quan la catalana ha deixat enrere la mallorquina.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.