Mostren les seves habilitats sobre els patins


  • Comparteix:

Imatge de l'exhibició

Imatge de l'exhibició

Una setantena de nens i nenes de l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat han demostrat les seves habilitats en el torneig social celebrat al PAV-2 de la Rambla del Celler. La directora del Club, Cristina Muñoz, es mostra molt satisfeta de les exhibicions dels esportistes.

El torneig social del club ha comptat amb la participació de 70 nens i nenes de totes les categories, des dels 4 anys fins a la categoria sènior, que han gaudit de tot un matí d'exhibicions tant individuals com per conjunts. En l'apartat individual, tres jutges puntuaven l'estil i la tècnica de cada participant, valorant el seu nivell. Pel que fa als exercicis col·lectius, la sincronització i la tècnica han estat les habilitats més destacades.

Al final de la jornada, que ha durat des de les 9 del matí (9:00) fins a les dues del migdia (14:00), s'han repartit diversos premis per gratificar els esportistes participants.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.