L'ascens ja és una realitat


  • Comparteix:

L'equip que ha pujat a cinquena catageoria

L'equip que ha pujat a cinquena catageoria

El segon equip del Club Petanca Sant Cugat puja a cinquena categoria després de guanyar la promoció d'ascens al Club Natació Sabadell. Els santcugatencs remunten el (11-5) de l'anada i s'acaben imposant per (14-2). L'entitat ja prepara el campionat de Catalunya d'aquest cap de setmana a Santa Perpetua.

Després del partit d'anada, els jugadors santcugatencs sabien que seria molt difícil remuntar l'11 a 5 amb el que venien de Sabadell. Tot i això, els locals van treure el seu millor joc i van donar la volta al marcador amb un espectacular 14 a 2 final. D'aquesta manera, l'equip assolia lascens a cinquena categoria. Escoltem la capitana de l'equip, Flora Santiso.

Flora Santiso

L'ascens ha valgut la pena amb l'esforç de tots els jugadors


Els jugadors van celebrar el triomf amb un dinar a les pistes del Parc de la Pollancreda. El Club Petanca Sant Cugat continua la temporada aquest cap de setmana amb la disputa de la fase prèvia del campionat de Catalunya amb dues tripletes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.