L'equip del pitch and putt del Club de Golf Sant Cugat arrenca amb bon peu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'equip de pitch and putt del Club de Golf Sant Cugat lidera la lliga de Tercera després de la primera jornada. Els santcugatencs s'han marcat l'ascens com a objectiu i s'han reforçat amb dues noves incorporacions: Eric Carpintero i Alberto Hevia.

Després de l'ascens de la temporada passada, la secció de pitch and putt del Club de Golf Sant Cugat vol tornar a pujar de categoria. Els santcugatencs han començat de manera immillorable a Tercera, convertint-se en líders la primera jornada després d'una prova disputada al Roc 3. L'equip de la nostra ciutat ha sumat un total de 213 cops, quatre menys que el segon classificat, l'Orfeo Catalonia. Resten cinc jornades per finalitzar la lliga i el gerent de l'entitat, Joan Monzó, espera que l'objectiu de l'ascens sigui una realitat.

Joan Monzó

Esperem tornar a pujar de categoria amb les incoporacions d'Eric Carpintero i Alberto Hevia.



El club santcugatenc també està d'enhorabona perquè Judith Chaves i Diana Terol han quedat subcampiones de Catalunya de dobles absolut en categoria amateur en una competició disputada a Reus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.