El Club Esportiu Valldoreix organitza la 2a edició del Gran Slam de pàdel el segon dilluns de març


  • Comparteix:

Cartell promocional de la 2a edició del Gran Slam de pàdel al Valldoreix

Cartell promocional de la 2a edició del Gran Slam de pàdel al Valldoreix

El Club Esportiu Valldoreix organitza la 2a edició del Gran Slam de Pàdel, màxima categoria catalana, amb un total de 3500 euros en premis. El director esportiu del club valldoreixenc, Roger Badia, espera superar les 120 parelles participants. Les inscripcions s'han obert aquest dilluns a través de Fcpadel.com.

El Club Esportiu Valldoreix continua apostant per fomentar el pàdel a la nostra ciutat i organitza la 2a edició del Gran Slam a les categories de Primera, Segona i Tercera tant masculí com femení. La competició s'iniciarà el segon dilluns de març i s'espera superar el centenar de parelles de l'any passat. El director esportiu del club valldoreixenc, Roger Badia, creu que organitzar aquest Gran Slam potencia el pàdel a l'entitat.

Roger Badia

Aquest torneig és una manera de situar-nos en el primer nivell del pàdel català.


L'actualitat del club valldoreixenc també passa pel tennis on el club tancarà aquest cap de setmana una nova edició del torneig benjamí 'Tennis i Cultura' amb una setantena de participants que jugaran les finals. Cada jugador i jugadora reben un llibre i una joguina per fomentar la lectura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.