La temporada de pādel s'obre a Valldoreix amb la 2a ediciķ del Gran Slam Salerm Cosmčtics


  • Comparteix:

Imatge de la presentaciķ del torneig al Club Esportiu Valldoreix

Imatge de la presentaciķ del torneig al Club Esportiu Valldoreix

La 2a ediciķ del Gran Slam de pādel Salerm Cosmčtics, organitzat pel Club Esportiu Valldoreix, obre la temporada dilluns de la setmana vinent amb un total de 3.500 euros en premis. A la presentaciķ, que s'ha fet aquest dilluns, s'ha afirmat que el campionat podria superar el centenar de parelles segons el club valldoreixenc.

El Club Esportiu Valldoreix ha potenciat el pādel amb la construcciķ de graderies a diferents pistes i també organitzant per segon any un Gran Slam a les categories de Primera, Segona i Tercera. La presentaciķ s'ha fet aquest dilluns amb la presčncia del president del club valldoreixenc, Joan Carles Pradell, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, i el president de la Federaciķ Catalana de Pādel, Cristobal Malet. Malet ha volgut destacar la bona feina que estā fent el Club Esportiu Valldoreix en la promociķ del pādel.

Cristobal Malet

El Club Esportiu Valldoreix aposta pel pādel i continua el seu creixement.


Les inscripcions es tancaran dimecres i es poden fer a través de Fcpadel.com. El director esportiu del club valldoreixenc, Roger Badia, espera superar les 120 parelles participants.

Roger Badia

Aquest torneig és una manera de situar-nos en el primer nivell del pādel catalā.





La competiciķ s'iniciarā dilluns de la setmana vinent fins diumenge quan es disputaran les finals a partir de dos quarts d'onze del matí. La parella campiona masculina guanyarā 1.000 euros i la femenina sĄendurā 750. Aquest campionat obre la temporada del pādel catalā.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.