El Mira-sol Baco cerca la reacció al complicat camp del Planadeu, el segon classificat


  • Comparteix:

El Mira-sol Baco i el SantCu B competeixen al grup 11 de Tercera Catalana

El Mira-sol Baco i el SantCu B competeixen al grup 11 de Tercera Catalana

El Mirasol-Baco cerca la reacció després de dues derrotes seguides al camp del segon classificat del grup 6 de Tercera Catalana, l'Escola de Futbol Planadeu. El partit es disputarà diumenge a un quart de set de la tarda, un quart d'hora abans del Junior B - Juventud 25 de Setiembre, un matx en què els santcugatencs esperen mantenir el camí del triomf després de vèncer fa quinze dies i trencar una ratxa de tres derrotes seguides. L'altre conjunt santcugatenc del grup, el filial del Sant Cugat Esport, visita un rival directe, l'Escola Futbol Barberà Andalucía, que té els mateixos punts: 22.

Al grup 11 de Tercera Catalana, el Valldoreix, líder, espera refer-se de l'ensopegada de l'anterior jornada, segona del curs, davant el Sant Genís Penitents. Els valldoreixencs es veuen les cares amb el Dinamic Batlló, onzè classificat. El partit es jugarà aquest dissabte a les sis de la tarda. Una categoria per sota, al grup 13 de Quarta Catalana, la Penya Blaugrana provarà d'allargar la seva ratxa de 10 jornades sense perdre davant el novè, l'Olímpic Can Fatjó B, diumenge a les quatre de la tarda.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.