L'European International School tanca la primera volta amb un ple de victòries per somiar en l'ascens


  • Comparteix:

Els santcugatencs són líders en solitari

Els santcugatencs són líders en solitari

L'European International School ha tancat la primera volta al grup 7 de Tercera Catalana de bàsquet en primera posició amb un contundent ple de 14 victòries. Els santcugatencs són l'equip més en forma del grup i el clar candidat a l'ascens ja que és líder en solitari tot i haver disputat un partit menys que els seus perseguidors, el CB Guinardó i el CB Nou Badi. L'equip torna a la competició el 4 de febrer a la pista del CN Sabadell, equip de la part baixa.

Una categoria per sobre, al grup 3 de Segona Catalana, el masculí del Qbasket finalitza la primera meitat del campionat en novena posició amb un balanç de set victòries i vuit derrotes. L'equip viu a la zona mitja de la taula i retornarà a la competició el 3 de febrer amb la visita a la pista del Salou B, un rival directe.

Pel que fa al femení del Qbasket, les noies tanquen la primera volta al grup 1 de Tercera Catalana en una situació delicada. L'equip és el penúltim amb només dues victòries i nou desfetes, i haurà de remar molt aquesta segona volta si vol escapar-se de les places de descens. Les santcugatenques tornen a la competició el cap de setmana que ve amb la visita del Sant Cebrià, conjunt que es troba immediatament per sobre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.