La Gimnastrada i el Campionat Local de Rítmica farceixen el pav 3 de color i coreografies


  • Comparteix:

La gimnàstica ha estat la protagonista esportiva aquest diumenge al pav 3 de la ZEM de la Rambla del Celler amb la 6a Gimnastrada Vila de Sant Cugat i el 17è Campionat Local de Rítmica. Les dues activitats, emmarcades en el programa d'actes de la Ciutat Europea de l'Esport i adreçades a grups de gimnàstica extraescolars, han posat el focus en potenciar els valors d'equip i compromís d'aquest esport i fomentar-ne la iniciació des de l'etapa infantil.

La jornada ha començat a les deu del matí amb la Gimnastrada de la Vila, una trobada de caràcter lúdic i festiu tant de rítmica com d'estètica per aquelles esportistes que només duen a terme una o dues hores d'entrenament sense arribar a nivell de competició. Les gimnastes s'han mostrat sorpreses per la gran afluència de públic al pav 3 de la Rambla del Celler.

Gimnastes

Hi ha molta gent i mai havia actuat davant de tantes persones.


Tot plegat en una jornada d'ambient molt familiar. De fet, els pares i mares han agraït que se celebrin iniciatives com aquesta.

Familiars

Em sembla una iniciativa molt maca. / Estem molt contents i il·lusionats de poder estar aquí i veure els nostres fills i poder compartir aquest moment amb la resta de pares.


Les actuacions de gimnàstica rítmica s'han reprès a la tarda amb el 17è Campionat Local de Rítmica, en el qual han participat quatre clubs, tres d'ells santcuagtencs: Club Muntanyenc Sant Cugat, Europa International School, Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i Club Gimnàstic Terrassa). Les esportistes, tot i mostrar-se nervioses pel fet de ser una fase classificatòria, han acabat satisfetes amb la feina feta.

Esportistes

Sempre quan diuen el meu nom per sortir em poso molt nerviosa, però després només estic pendent de passar-m'ho bé. / M'he sentit molt feliç perquè m'ha sortit tot i gaudeixo molt fent rítmica. / M'he posat una mica nerviosa però crec que m'ha sortit bé.


El Campionat Local forma part d'un circuit de finals de totes les comarques. Les guanyadores comarcals accediran a la Final Territorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.