Una de freda i una de calenta


  • Comparteix:

L'equip junior de la secció de ritmica del Club Muntanyenc finalitza sisè i l'infantil vint-i-unè al Campionat d'Espanya disputat a Granada. La presidenta de la secció, Marta Batllori, valora de manera positiva l'actuació santcugatenca.

Una de freda i una de calenta per les noies de la secció de rítmica del Muntanyenc a l'estatal de Granada. Les santcugatenques eren conscients de la dificultat de la prova ja que es tractava, ni més ni menys, que del Campionat d'Espanya Absolut de gimnàstica rítmica. En categoria júnior les gimnastes del Muntanyenc van fer un molt bon paper acabant la competició en sisena posició, en categoria infantil, en canvi, les coses no van anar tan bé i les santcugatenques només van poder ser vintiunenes a la classificació general.

D'aquesta manera la delegació santcugatenca no aconsegueix millorar els resultats obtinguts fa unes setmanes a l'Estatal de Base disputat a Còrdova, on van assolir un sisè lloc en categoria infantil i un catorzè en categoria alevina. La propera cita oficial de les santcugatenques serà els propers mesos de febrer i març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.