El Muntanyenc es queda a les portes de l'Estatal


  • Comparteix:

La gimnasta aleví del Club Muntanyenc Anna Capellas acaba quarta en corda a la 1ª fase del Campionat de Catalunya Individual de Base de rítmica. D'aquesta manera es queda a una posició d'anar a l'Estatal. Altres gimnastes del Muntanyenc participen a la 1ª Fase de la Copa Catalana.

A Palafrugell, Anna Capellas s'ha quedat a les portes de l'èxit a la seva primera competició oficial. La jove santcugatenca ha acabat quarta en categoria aleví a la modalitat de corda. Una posició que l'ha deixat a les portes d'aconseguir una plaça pel Campionat d'Espanya. A més d'aquest Català de Base, a Palafrugell, s'hi ha disputat la 1ª Fase de la Copa Catalana de Base. En aquesta competició, en categoria benjamí de Nivell II i en modalitat de mans lliures la gimnasta del Muntanyenc Karina Korobko ha quedat segona. En aleví, mans lliures Nivell I, Elisabet Pueyo ha fet quarta. I en maces infantils de Nivell I, Ainoa Punsola ha quedat 11ena.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.