El campus de rítmica ha estat tot un èxit


  • Comparteix:

El campus d'estiu de rítmica del CMSC ha estat un èxit

El campus d'estiu de rítmica del CMSC ha estat un èxit

El vicepresident de la secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat, Toni Molina, es mostra molt satisfet pels resultats obtinguts amb el campus d'estiu. Prop de 90 nenes han participat en aquest campus, on han pogut aprofundir en les tècniques de la gimnàstica rítmica i estètica amb diverses activitats.

El campus s'ha realitzat a les instal·lacions del CAR Sant Cutat. Les prop de 90 nenes, d'entre sis i 14 anys, han pogut gaudir de cinc setmanes de gimnàstica rítmica i d'estètica.
Tot i ser un campus centrat en un esport, cada setmana ha tingut el seu fil conductor, de manera que les nenes practicaven esport i feien tallers relacionats amb la temàtica corresponent.
Els 'musicals', 'Fama a ballar!!', 'Anys 80', 'Cirque du Soleil' i 'Cultures', han estat els eixos que han captivat a les participants, i han ajudat a fer que el campus fos un èxit. El vicepresident de la secció de rítmica del CMSC, Toni Molina, es mostra molt satisfet dels resultats obtinguts.

Toni Molina

La valoració és molt positiva. Hem aconseguit que participessin prop de 90 nenes i han estat molt contentes amb totes les activitats.



Davant l'èxit obtingut, la secció de rítmica del CMSC ja pensa en el campus de l'estiu que ve, que comptarà amb dues edicions, una al juliol i l'altra al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.