Repòquer de podis


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) aconsegueix cinc podis a la Fase Final de la Copa Catalunya disputada aquest dissabte a Sant Feliu de Llobregat. Les actuacions més destacades han estat les dels conjunts benjamí, aleví de nivell 6 i infantil del mateix nivell, que s'han fet amb la primera plaça.

El CMSC ha tornat a demostrar la bona feina que està desenvolupant amb la base, i aquest cop, ho fa pusant el punt i final a la Copa Catalunya amb cinc podis. A banda de les tres primeres places obtingudes per les benjamines, les alevines i les infantils, el grup infantil de nivell 2 ha aconseguit la segona plaça i l'aleví de nivell 8 la tercera. L'únic conjunt que no ha pujat al podi ha estat l'aleví de quart nivell, les gimnastes però, han ofert al públic una de les millors actuacions de la temporada.

La directora tècnica de la secció de rítmica del Club Muntanyenc, Mònica Vinyals, es mostra satisfeta al veure que els esforços dels cossos tècnics estan donant bons resultats.

Mònica Vinyals

El que estem fent al CMSC és una feina que és molt privelgiada per les gimnastes, això s'havia de notar. Sembla que finalment ho hem aconseguit.





Amb aquesta actuació la temporada de conjunts posa el punt i final. Ara, cada grup encararà nous objectius i prepararà la propera temporada que donarà el tret de sortida cap a la primavera. Abans però, el conjunt aleví de nivell 8 disputarà, aquest cap de setmana, el Campionat d'Espanya a Logronyo i el 19 de desembre, a les cinc de la tarda tindrà lloc el Festival de Nadal al Pav3 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.