El Ferran i Clua és el gran triomfador


  • Comparteix:

Una gimnasta fent el seu exercici

Una gimnasta fent el seu exercici

Les gimnastes benjamins de l'escola Ferran i Clua es proclamen campiones per conjunts en la seva primera participació en el campionat local de rítmica celebrat aquest diumenge al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Més de 40 gimnastes dels col·legis Europa, Thau i Ferran i Clua han demostrat les seves habilitats davant un públic entregat. Gimnastes del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i el Cerdanyola han dut a terme diverses exhibicions amb la pilota, el cèrcol i la cinta. Les millors imatges del campionat i les de la jornada de gimnàstica rítima escolar es podran veure el dilluns al programa 'Esport En Marxa TV' de Cugat tv.

El Ferran i Clua ha debutat de la millor manera possible en el campionat local de rítmica organitzat per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) en guanyar en categoria benjamí la modalitat de conjunts. L'Europa ha estat el campió de la categoria prebenjamí. Pel que fa a competició individual Elisa Pérez, de l'Europa, s'ha imposat en benjamí; Maria Pereda, del Thau, ha estat la millor de les alevins. El tècnic esportiu de l'OMET, Quim Espósito, qualifica 'd'èxit' la jornada.

Quim Espósito

La nostra valoració és molt positiva perquè han assistit un total de 42 nenes i ha estat un èxit.



Gimnastes federades del CMSC i el Cerdanyola ha ofert diverses exhibicions amb elements típics de la rítmica com el cèrcol, la cinta o la pilota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.