El Muntanyenc vol repetir l'actuació de l'any passat al Campionat de Conjunts de Catalunya Escolar


  • Comparteix:

Imatge del cartell de la segona fase del CCEE

Imatge del cartell de la segona fase del CCEE

El Club Muntanyenc participa a la segona fase del Campionat de Conjunts de Catalunya en edat escolar que es disputa aquest diumenge a Reus. Dos benjamins de nivell 2, un aleví de nivell 3 i un infantil de nivell 3 seran els representants de l'entitat santcugatenca, que es marca com a objectiu repetir els resultats de l'anterior edició.

Una segona posició del conjunt infantil i una tercera dels alevins van ser els millors resultats que el Club Muntanyenc va aconseguir en l'anterior edició de la segona fase del Campionat de Conjunts de Catalunya. És per això, que l'entitat santcugatenca espera, al menys, obtenir el mateix resultat. Així ho confirma la responsable de les seccions d'estètica del Club Muntanyenc, Luisa Silva.

Luisa Silva

Consolidar els resultats de l'anterior edició, que va ser un segon lloc de les infantils i un tercer de les alevins. Si es pot millorar, millor.





La competició es durà a terme aquest diumenge a Reus, a les instal·lacions del Club Natació Reus. Les benjamins de nivell 2 i les alevins de nivell 2 competiran al matí, mentre que les alevins de nivell 3 i les infantils de nivell 3 ho faran a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.