Gran cap de setmana del Muntanyenc a la final territorial del Consell Escolar i a la segona fase del Campionat de Conjunts de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt infantil de nivell tres de rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat s'ha proclamat campió de la final territorial del Consell Escolar. En la mateixa competició, l'aleví de nivell dos ha acabat subcampió. D'altra banda, en la segona fase del Campionat de Conjunts de Catalunya en edat escolar els quatre conjunts representants de l'entitat santcugatenca s'han classificat per a la final del torneig.

El Club Muntanyenc pot estar satisfet amb els resultats d'aquest cap de setmana. Dissabte l'infantil de nivell tres va aconseguir fer-se amb el campionat territorial del Consell Escolar a Sabadell, mentre que l'aleví de nivell dos va acabar subcampió. A l'altra competició que es disputava aquest cap de setmana, la segona fase del Campionat de Conjunts de Catalunya en edat escolar de gimnàstica rítmica disputat a Reus, l'entitat santcugatenca es va presentar amb quatre equips. Dos benjamins de nivell dos, un aleví de nivell tres i un infantil de nivell tres. Tots quatre equips han aconseguit classificar-se per a la final d'aquest campionat, que es disputarà a Mataró el primer diumenge de juny.

La propera cita per al Muntanyenc arriba aquest cap de setmana a Blanes. El benjamí de nivell quatre i l'infantil de nivell vuit participaran en la primera fase de Conjunts de nivell quatre a vuit de gimnàstica rítmica. A més, la gimnasta Clàudia Vila disputarà la final individual de gimnàstica rítmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.