El Rugby Sant Cugat fitxa Carlos Tarragüel, primer reforç per al curs que ve


  • Comparteix:

Carlos Tarragüel, nou jugador del Rugby Sant Cugat / Font: Jordi Larra

Carlos Tarragüel, nou jugador del Rugby Sant Cugat / Font: Jordi Larra

Carlos Tarragüel és el primer fitxatge per a la temporada 2014-15 del Club Rugby Sant Cugat. Procedent del Rugby Granollers de Segona Catalana, Tarragüel arriba a la disciplina santcugatenca per reforçar la primera línia, malgrat que en el club d'origen jugava de vuit. El nou jugador blau-i-blanc té 28 anys i, segons el president de l'entitat santcugatenca, Mauri Benito, arriba 'molt il·lusionat' per aquest nou repte.

'Tarra' prové el XV del Vallès, l'actual Rugbi Granollers, club on ha jugat durant tota la seva trajectòria. Es tracta d'un jugador molt fort, treballat físicament, però alhora mòbil sobre el camp. A Granollers, a Segona Catalana, actuava a la zona del vuit, però tal com afirma el president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, s'espera que avanci posicions i reforci la primera línia.

Mauri Benito

És un jugador molt fort, molt gran, i que es mou bé. Juga a una posició molt mòbil, però jugar a Divisió d'Honor B és diferent. Ens agradaria que avancés.


Benito també ha destacat la il·lusió d'un jugador que millora el nivell de les aspiracions esportives.

Mauri Benito

És un bon reforç, és jove, ha jugat molts anys a rugbi i vol jugar a un equip amb més aspiració els anys que li queden de màxim nivell.


Tarragüel passa a engrandir una plantilla que participarà per tercera vegada seguida a Divisió d'Honor B i tornarà a lluitar per ascendir a la màxima categoria del rugbi estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.