El Rugby Sant Cugat obrirà i tancarà la lliga com a local contra equips valencians


  • Comparteix:

El CR Sant Cugat tornarà a lluitar per ser a la final que dóna lloc a l'ascens

El CR Sant Cugat tornarà a lluitar per ser a la final que dóna lloc a l'ascens

El Rugby Sant Cugat debutarà a la renovada lliga de Divisió d'Honor B el 14 de setembre davant el València a la Guinardera. La segona jornada i primera com a visitants portarà el conjunt santcugatenc al camp del Ponent, un dels equips provinents de la Primera Nacional, ara fusionada amb la categoria de plata del rugbi estatal. La fase regular acabarà el 29 de març i el conjunt santcugaten la tancarà com a local davant el CAU València.

La nova temporada del rugby estatal arriba amb novetats. La Divisió d'Honor B presenta nou format. La Primera Nacional es fusiona amb la Divisió d'Honor B, que tornarà a tenir una fase final en format lligueta entre els dos primers classificats de cada grup. Els dos primers jugaran la final a un sol partit el 24 de maig. El guanyador pujarà a Divisió d'Honor i el perdedor tindrà una nova oportunitat davant l'11è classificat de la màxima categoria. La remodelació també implica l'ampliació a 12 equips participants en els tres grups.

El CRSC continuarà competint en el grup B, el de Llevant, on hi ha quatre catalans més, L'Hospitalet, Poble Nou Enginyers, Sitges i BUC, quatre valencians, les Abelles, la Vila, CAU València i València RCD, el Ponent balear i el Fenix aragonès. Ponent, Fenix i Sitges són els tres nouvinguts a la categoria, provinents de la Primera Nacional. El grup A, el Nord, aplega equips bascos, gallecs, càntabres i castellanolleonesos. El C agrupa el centre i sud amb conjunts madrilenys, andalusos i un extremeny.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.