El Rugby Sant Cugat agafa forces en aquest inici de pretemporada


  • Comparteix:

Els jugadors del CRSC posen a prova la força

Els jugadors del CRSC posen a prova la força

El Rugby Sant Cugat s'ha posat en maxar aquesta setmana amb les primeres sessions de treball a la ZEM de la Guinardera abans d'iniciar la tercera temporada consecutiva a la Divisió d'Honor B. El conjunt dirigit pel tàndem Justícia-Pereira dedicarà les dues primeres setmanes a treballar els aspectes més físics. El sènior B i el juvenil també s'han sumat a la pretemporada.

Des d'aquest dilluns els jugadors del CRSC recuperen la forma a base de proves físiques de resistència i força i alguns exercicis amb pilota per tal d'engreixar la maquinària. Aquesta serà la rutina de les dues primeres setmanes de pretemporada fins l'arribada dels primers amistosos que tindran dissabte de la setmana vinent. Llavors el primer i el segon equip del CRSC afrontaran un triangular amistós a la Guinardera amb el Barça. El dissabte següent visitaràn la Foixarda per disputar un altre triangular amistós amb el BUC i l'Hospitalet.

Ara com ara, no hi són tots el que han d'estar, alguns encara continuen de vacances, però sí les noves incorporacions, Carlos Tarragüel, provinent del Rugby Granollers, i Carlos Bou, del Santboià. Els dos reforçaran la primera línia del conjunt santcugatenc. Qui també se sumarà a l'equip és Marc Principal, que retorna al CRSC després del seu pas pel rugbi francès, al Nimes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.