Joan Losada marxa a jugar a Divisió d'Honor amb el FC Barcelona


  • Comparteix:

Joan Losada marxa del Club Rugby Sant Cugat / Font: Ferran de la Roza

Joan Losada marxa del Club Rugby Sant Cugat / Font: Ferran de la Roza

El santcugatenc Joan Losada deixa el Club Rugby Sant Cugat i tornarà a jugar amb el FC Barcelona, en aquest cas a Divisió d'Honor. Losada ja va recórrer aquest camí a la temporada 2011/12, i l'ascens de l'equip blaugrana a la màxima categoria estatal ha estat un reclam perquè el de Sant Cugat deixés el club on s'ha format. La baixa serà sensible per a l'equip, i és que Losada era un dels puntals de la plantilla de Jordi Justícia.

Joan Losada fa un nou pas endavant a la seva carrera. Al final de la temporada 2010/11, el jove santcugatenc deixava el seu club per emprendre una aventura al filial de l'USAP de Perpinyà, el Reichel. Però l'experiència només va durar a l'estiu i Losada va acabar fitxant pel FC Barcelona, a fi de pujar una categoria i disputar la Divisió d'Honor B. Tres temporades més tard, el camí es repeteix.

I és que la final de la Divisió d'Honor B va determinar que fos el Barça, i no el Sant Cugat, qui ascendís a la màxima categoria del rugbi estatal. Així doncs, Losada debutarà a la Divisió d'Honor després de tres temporades competint a la categoria de plata. Una baixa important per al Rugby Sant Cugat, que perd un dels seus referents, sobretot en la vessant ofensiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.