El Rugby Sant Cugat fitxa Vincent Bisciglia per cobrir la baixa de Joan Losada


  • Comparteix:

Vincent Bisciglia, el nou fitxage del Rugby Sant Cugat / Font: Beto Miranda

Vincent Bisciglia, el nou fitxage del Rugby Sant Cugat / Font: Beto Miranda

El Club Rugby Sant Cugat incorpora el francès Vincent Bisciglia, procedent del Poble Nou Enginyers, per cobrir la baixa de Joan Losada a la posició d'aler. El francès està cridat a compensar el buit ofensiu que ha generat la marxa de Losada. El fitxatge és una aposta del nou tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, que va coincidir amb Bisciglia durant les dues temporades que va ser al Poble Nou. Amb l'aler ha arribat un altre fitxatge procedent dels Enginyers, el també francès Dominic Greco, que juga de mitja melé.

Pereira va moure fitxa després de la marxa del santcugatenc al FC Barcelona i va trucar un home de confiança, les qualitats del qual coneix sobradament, Vincent Bisciglia. Procedent del Poble Nou Enginyers, que militava l'any passat al mateix grup que l'equip de Sant Cugat però que va acabar penúltim, va ser l'home de referència anotadora durant el pas de Pereira per al club de Barcelona.

De fet, durant els partits de pretemporada Bisciglia ja ha donat mostra d'aquesta capacitat, fent marques en els partits que ha disputat contra Barça, BUC i Hospitalet. Leo Pereira destaca la seva velocitat i la capacitat de definir.

Leo Pereira

És un gran definidor, quan té una mica d'espai és letal perquè és molt ràpid. És la capacitat que més buscava, més encara quan hem perdut Joan Losada.


El principal motiu de l'arribada del francès a Sant Cugat és la bona connexió que va tenir amb l'entrenador argentí, amb el qual va aconseguir grans resultats amb el Poble Nou. El tècnic assegura que Bisciglia tenia un nivell molt alt.

Leo Pereira

El conec de quan estava amb mi al Poble Nou, va ser l'anotador. Tenia un nivell més alt que el seu equip.


Juntament amb Bisciglia, el Rugby Sant Cugat ha incorporat Dominic Greco, també francés i que ocupa la posició de mitja melé. En aquest cas, la direcció tècnica encara ha de definir si tindrà fitxa del primer equip o del segon, malgrat que Pereira ha reconegut que té nivell suficient per ajudar l'equip de Divisió d'Honor B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.