El reforç Ghi-fe aporta polivalència a la primera línia del Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

Ghi-fe Chang Hou després del partit contra el Tecnidex València

Ghi-fe Chang Hou després del partit contra el Tecnidex València

El nou jugador del Club Rugby Sant Cugat Ghi-fe Chang Hou ha disputat els primers minuts amb el club santcugatenc aquest cap de setmana contra el Tecnidex València. El jugador, que arriba procendent de l'Associació Rugby Poble Nou, és un primera línia molt polivalent i amb molta projecció de futur.

El jugador, de 21 anys, es va incorporar a la disciplina santcugatenca com a quart reforç de la temporada després de les arribades de Vicent Bisciglia, company seu al Poble Nou, Carles Bou i Carles Tarragüel. Es tracta d'un reforç conegut per Leo Pereira ja que l'ha tingut a les seves ordres durant dues temporades a l'Associació Rugby Poble Nou. És un primera línia que pot jugar de 2 o 3 i que destaca sobretot per la seva tècnica depurada i que suposa un gran reforç pel Rugby Sant Cugat, tal com afirma el seu tècnic Leo Paserine.

Leo Pereira

Pel seu pes és més un 2 que un 3, i té una gran tècnica de melè. El fet de cobrir diverses posicions m'agrada perquè és molt important per a l'equip.


Amb experiència a les categories inferiors de la selecció catalana, Ghi-fe va donar mostres davant el Tecnidex València de les seves possibilitats i el seu potencial, i que ha de ser un jugador important en el futur immediat del Rugby Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.