El Rugby Sant Cugat ja té la seva incorporació estrella, Fede Louteiro


  • Comparteix:

Fede Louteiro, a l'esquerra, nou jugador del Rugby Sant Cugat / Font: Rafaelaxv.com

Fede Louteiro, a l'esquerra, nou jugador del Rugby Sant Cugat / Font: Rafaelaxv.com

El Club Rugby Sant Cugat incorpora l'argentí Fede Louteiro, provinent del Club Universitario Santa Fe. Segons l'entitat, el jugador aportarà 'un salt de gran qualitat en el joc' i podria debutar la jornada de la setmana que ve, quan arribi el trànsfer per fer oficial la seva fitxa. L'argentí, de 23 anys, reforçarà la línia de tres quarts i es caracteritza per la seva gran capacitat anotadora.

El Rugby Sant Cugat comptarà aquest curs amb Fede Louteiro, jugador determinant en una lliga argentina, o el que és el mateix, amb una incorporació que pot fer augmentar notablement el nivell de joc de l'equip. Així ho ha assegurat Leo Pereira, que ha celebrat la incorporació i l'ha descrit com un jugador 'potent físicament, ràpid i amb molta capacitat anotadora'.

De fet, fins fa ben poc Louteiro disputava la Primera Divisió del Torneo Regional del Litoral, una de les competicions cabdals del rugbi argentí, que enfronta els conjunts de la regió de Santa Fe, Rosario i Entre Ríos. Ho feia amb el Club Universitario Santa Fe, i n'era un dels principals referents ofensius. L'entrenador del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, ressalta el joc vertical del seu nou jugador.

Leo Pereira

Crec que aportarà en atac a nivell de verticalitat, més enllà del seu potencial físic. És ràpid i a part està a un gran nivell.


Més enllà de competir a l'elit del rugbi argentí a nivell de clubs, Louteiro forma part de la selecció de Santa Fe, ha estat convocat amb Argentina de rugbi 7 i va competir amb els 'Pumitas', la selecció argentina sub 19. Tot plegat, fa preveure que el jugador pot col·laborar de forma important amb l'objectiu marcat pel Rugby Sant Cugat per culminar el seu projecte, l'ascens a Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.