El Rugby Sant Cugat arriba amb aire fresc al duel contra el Fénix Saragossa


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat segueix lluitant per mantenir-se al capdavant / Font: Ferran de la Roza

El Rugby Sant Cugat segueix lluitant per mantenir-se al capdavant / Font: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia la visita del Fénix de Saragossa a la sisena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Un rival a priori fluix amb el qual els santcugatencs no haurien de tenir problemes i amb qui segons el tècnic Leo Pereira, volen posar a prova tot el que s'ha treballat durant les dues setmanes sense competició.

El Fénix de Saragossa està vivint el paper de Ventafocs del grup i encara no coneix la victòria. Un únic punt ha sumat l'equip aragonès, que va aconseguir bonus defensiu en el partit disputat a casa del RC Sitges. Fins el moment no s'han aconseguit adaptar a la nova categoria, tot i que el tècnic del conjunt santcugatenc, Leo Pereira, destaca la potència de la seva primera linia, malgrat tenir també punts febles que ha de saber explotar el Rugby Sant Cugat.

Leo Pereira

Són molt durs a la davantera i molt pesats. A nivell dels tres quarts són febles. Estan patint problemes d'adaptació a la nova categoria.


Una victòria contra els aragonesos donaria empenta al Rugby Sant Cugat abans d'afrontar la visita contra un dels principals rivals per l'ascens, el la Vila de Benidorm. Els santcugatencs, que han aprofitat els dies sense competició per fer treball físic i tàctic, tindran una única baixa en la figura de Carlos Tarragüel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.