El la Vila i el Rugby Sant Cugat s'enfronten en un matx entre favorits a l'ascens


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat provarà de derrotar un nou equip de la Comunitat Valenciana / Font: Ferran de la Roza

El Rugby Sant Cugat provarà de derrotar un nou equip de la Comunitat Valenciana / Font: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat té aquest cap de setmana el primer examen important de la temporada a l'estadi del la Vila. El partit, corresponent a la setena jornada del grup B de Divisió d'Honor B, es disputa diumenge a dos quarts d'una del migdia al Camp Municipal de la Vila Joiosa. El matx enfronta el segon i el tercer classificat, separats per només un punt malgrat que els de Leo Pereira han jugat un partit menys.

Juntament amb CAU València, Rugby Sant Cugat i la Vila seran els candidats a ocupar les dues places que atorguen el bitllet a la fase d'ascens. Fins al moment els santcugatencs, encara en procés d'adaptació al nou tècnic, Leo Pereira, no han perdut cap partit. Els de la Vila Joiosa, de la seva banda, compten amb només una ensopegada, precisament contra el CAU València.

El la Vila està format per un rocós bloc que tants bons resultats els ha donat en les temporades anteriors. Malgrat haver sofert algun canvi, l'estructura bàsica és la mateixa, contundent darrere i ràpid en atac. És per això que, segons Jordi Justícia, l'altre tècnic del Rugby Sant Cugat, les errades seran vitals pel desenvolupament del partit. Segons Justícia, una petita desconcentració pot passar factura.

Jordi Justícia

Esperem un partit disputat, molt rocós defensivament i en què les errades seran vitals. Qui en cometi més perdrà el partit.


El Club Rugby Sant Cugat viatja a la Comunitat Valenciana amb el dubte de Carles Bou, Gerard Mayol i Ghi-fe Chang Hou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.