El Rugby Sant Cugat s'acosta a la seva millor versió


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada davant el RC l'Hospitalet

Imatge d'aquesta temporada davant el RC l'Hospitalet

El Club Rugby Sant Cugat presenta uns números molt semblants als de la temporada passada després de nou jornades a la Divisió d'Honor B. El tàndem tècnic Jordi Justícia i Leo Pereira ha guanyat sis partits i n'ha perdut un, pels sis triomfs i dues derrotes de la campanya anterior. Els santcugatencs són tercers i ara fa un any eren líders amb tres punts més.

Tot i que ha costat agafar un bon ritme de joc al conjunt santcugatenc, amb el pas dels partits el nivell ja és molt semblant al que va meravellar la temporada passada. Uns números molt similars, tot i haver jugat un partit menys, els situen tercers amb 29 punts, pels 32 de la passada amb els quals eren líders. Enguany el CAU València està molt més fort i ha guanyat els vuit partits que ha disputat amb 37 punts a la classificació.

El president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, destaca el bon treball de l'equip i el canvi d'estil de joc.

Mauri Benito

L'equip està evolucionant molt bé i els resultats confirmen aquesta millora.


Les importants baixes de Joan Losada i Gabriel Pugliese s'han cobert molt bé amb les arribades de Fede Louteiro i Ghi-fe, que cada vegada estan agafant més pes en l'equip, a més de les incorporacions de Carles Bou i Vicent Bisciglia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.