Catalunya, amb 5 jugadors del Rugby Sant Cugat, es veu superada per Euskadi


  • Comparteix:

Els jugadors del Rugby Sant Cugat, amb la samarreta de la catalana / Font: Rugby Sant Cugat

Els jugadors del Rugby Sant Cugat, amb la samarreta de la catalana / Font: Rugby Sant Cugat

Catalunya amb els jugadors del Rugby Sant Cugat Bruno Granell, Pol Pla, Axel Serrano, Andrés Rangel i Marcos Durán perd (33-38) davant Euskadi en el partit del Tricentenari disputat aquest dissabte a la Foixarda. Pol Pla i Axel Serrano amb una marca han tingut una actuació destacada, però no han pogut evitar la desfeta catalana.

Àmplia participació del Rugby Sant Cugat a la selecció catalana davant Euskadi. El matx ha estat marcat pel joc ofensiu de les dues seleccions que han ofert un bon espectacle. Els bascos han dominat tímidament als primer temps marxant al descans amb un favorable 10 a 14. A la represa Pol Pla ha capgirat el marcador posant el 17 a 14 i Axel Serrano també ha fet una altra marca amb un 25 a 12 que feia preveure la victòria catalana.

Els bascos han despertat i han completat una bona remuntada deixant el 33 a 28 definitiu. Pla ha descrit l'emoció de disputar un partit en l'històric marc d'aquest dissabte.

Pol Pla

És una passada, és un nivell més alt i poder jugar avui, amb un camp ple a vessar, amb una selecció potent davant, immillorable.


Pel que fa la representació santcugatenca, el jugador ha assegurat que gaudir d'una experiència així amb els companys d'equip ho fa encara millor.

Pol Pla

És especial quan al teu costat hi ha els del teu club, pots gaudir amb ells en un marc especial. Encara ho disfrutes més.


El partit s'ha disputat a un estadi de la Foixarda ple a vessar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.