Un Rugby Sant Cugat tocat per les baixes no es pot permetre fallar a L'Hospitalet


  • Comparteix:

Bruno Granell i Jordi Segura en el partit d'anada

Bruno Granell i Jordi Segura en el partit d'anada

El Club Rugby Sant Cugat visita el RC L'Hospitalet aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda en partit corresponent a la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs tenen quatre baixes respecte al partit contra el la Vila i el seu tècnic, Leo Pereira, vol donar més protagonisme a alguns jugadors menys habituals per arribar a final de temporada amb tots els jugadors amb total disponibilitat física i mental.

Queden quatre finals per arribar al play-off d'ascens i els santcugatencs no es poden permetre cap ensopegada. A mesura que passen les jornades, l'exigència física passa factura i les lesions apareixen. Aquesta setmana es perden el derbi contra l'Hospitalet Marcos Duran, Marc Peytani, Pierre Lartigau i Pol Pla, tots ells per lesió. A més, té els dubtes de Bruno Granell, que ha patit un procés gripal aquesta setmana, i Pol Gómez. Unes lesions que se sumen a la de Nico Gómez, que continua sent baixa des de fa setmanes.

És per això que el tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, intentarà donar més minuts a alguns jugadors menys habituals, en els quals tenen plena confiança.

Leo Pereira

Aprofitarem el partit per rotar i donar minuts a menys habituals. Així quan necessitem algun habitual suplent no li vindrà gran un partit.


Davant tenen un RC L'Hospitalet que és sisè i que sempre planteja problemes al conjunt de Sant Cugat, amb una primera línia molt potent i que intentarà alentir el joc dels santcugatencs. En el partit d'anada, el CR Sant Cugat va aconseguir una clara victòria (45-3). El partit es juga en el Municipal de la Feixa Llarga de l'Hospitalet de Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.