El Rugby Sant Cugat vol guanyar per classificar-se i donar un cop d'autoritat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Rugby Sant Cugat i el CAU València es juguen una plaça per al play-off d'ascens aquest dissabte a les set de la tarda a la Guinardera. Els santcugatencs ho tenen tot de cara per classificar-se com a primers de grup, ja que amb només un punt serien campions del grup B de Divisió d'Honor B, mentre que el CAU necessita guanyar amb bonus ofensiu per classificar-se, a més d'esperar el resultat del La Vila.

Un any més, el final de lliga del grup B de Divisió d'Honor B no podia ser més emocionant. Tres equips lluitant per dues places i un Rugby Sant Cugat que depèn d'ell mateix per ser primer de grup. Amb només un punt, és a dir, bonus ofensiu o defensiu, els de Leo Pereira estaran un any més a la promoció d'ascens a Divisió d'Honor, com explica el tècnic argentí.

Leo Pereira

Sortirem a guanyar i a donar un cop d'autoritat al grup. Així els equips contra els que juguem sabran que ja som un equip madur.


Però davant tenen un CAU València al qual només val la victòria amb bonus ofensiu, i no depèn d'ell mateix. Perquè els valencians aconsegueixin una de les dues places s'han de donar un d'aquests factors, a part de la seva victòria amb bonus, que Rugby Sant Cugat no sumi cap punt o que CR La Vila no guanyi amb bonus. El tècnic del CAU València, Pedro de Matías, confia que els seus jugadors faran els deures i aconseguiran la victòria.

Pedro de Matías

Sortirem com tots els partits, per intentar minimitzar la fortalesa del Rugby Sant Cugat. No canviarem la nostra manera de jugar.


L'altre equip implicat, el CR La Vila, juga contra el les Abelles el mateix dissabte a les quatre de la tarda. Quan juguin Rugby Sant Cugat i CAU València ja se sabrà el resultat dels alacantins i si s'han classificat per al play-off o queden pendents del partit de santcugatencs i valencians.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.