El Rugby Sant Cugat es classifica per al play-off i acaba campió de lliga


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat guanya el títol de lliga del grup B de Divisió d'Honor B i es classifica per al play-off d'ascens, tot i perdre contra el CAU València (19-26), que també aconsegueix jugar la fase d'ascens. Els santcugatencs han sumat el punt de bonus necessari per acabar primers, davant un CAU València extramotivat per haver de guanyar amb bonus ofensiu i quedar així per davant del CR la Vila, que ha quedat fora del play-off després guanyar sense bonus a les Abelles i sumar només quatre punts.

El fet que els santcugatencs hagin afrontat el matx ja classificats per al play-off d'ascens i que els valencians haguessin de guanyar amb bonus per quedar per davant del la Vila, ha donat al CAU un plus de motivació que s'ha notat a l'inici del matx, en què els valencians han fet dues marques ràpides, amb la posterior transformació. Però els santcugatencs no s'han volgut despenjar i Fede Louteiro ha fet una marca, tot i que s'ha mostrat molt desencertat en el xut a pals. Abans d'acabar, tant valencians com santcugatencs han fet una marca més per banda per deixar el partit 12 a 19 pels valencians.

En el segon temps, els valencians han sortit de nou més endollats buscant el punt de bonus que els donava la classificació en cas de victòria, i l'han aconseguit, sent també per uns minuts campions de grup. Però els santcugatencs han acabat el partit ficant el CAU València en el seu camp i han aconseguit l'anhelada marca que els situava 19 a 26 i el bonus defensiu necessari per ser primers i campions de grup per primera vegada.

Tot i la classificació i el títol de campions, els santcugatencs han marxat capcots per no haver pogut acabar amb victòria i sumar la primera derrota a casa de la temporada. El tècnic santcugatenc, Leo Pereira, creu que s'ha de prendre aquesta derrota com un toc d'atenció de cara al play-off.

Leo Pereira

Ens queda un gust agredolç de la derrota, però comencem una part important de la temporada. Sempre va bé un toc d'atenció.


Ara ja toca mirar el futur i pensar en el play-off d'ascens. Per començar, aquest dilluns hi haurà el sorteig amb Rugby Sant Cugat, Durango i Alcobendas arriben com a primers de grup i CAU València, Ciencias Sevilla i Zarautz com a segons. El play-off comença el segon cap de setmana d'abril.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.