El Rugby Sant Cugat s'estrena a la fase d'ascens davant un sorprenent Sevilla


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat rep la visita del Ciencias Sevilla aquest dissabte a les quatre de la tarda en la segona jornada de la fase d'ascens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs disputen el seu primer partit del play-off davant un conjunt sevillà que en la primera jornada va guanyar amb contundència a Durango i es mostra com el rival a batre del grup. El Rugby Sant Cugat va descansar en la primera jornada.

Els sevillans es van endur el primer partit de la promoció d'ascens de manera clara (36-0) davant un Durango que va veure's superat en totes les facetes del joc. El Ciencias, que va ser segon del grup C per darrere l'Alcobendas a la lliga regular, és un equip rocós, molt potent en el joc estàtic i que busca el joc de davanters.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, creu que per superar els andalusos han de moure molt ràpid la pilota i ser precisos en la passada.

Leo Pereira

El nostre sistema s'adapta a la manera com juga el Ciencias Sevilla. Si som capaços de moure'ls patiran.


Per al partit contra els sevillans, Leo Pereira recupera Gerard Mayol, Lucas Roagna i Jesse Currey, i continua amb les baixes per lesió de Marcos Duran i Nico Gómez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.