El Rugby Sant Cugat mostra el potencial ofensiu davant un dur Ciencias Sevilla


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat guanya (49-29) el Ciencias Sevilla a la segona jornada de la lligueta d'ascens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs han sabut contrarrestar el bon joc posicional dels sevillans i han aconseguit la victòria amb bonus, amb una única taca negra en el bonus ofensiu aconseguit pels andalusos. El Sevilla es manté líder amb sis punts, pels cinc dels santcugatencs que tenen un partit menys.

Els santcugatencs han aconseguit una amplia victòria en un matx en què Fede Louteiro ha estat el gran protagonista, amb dues marques, un gran encert en el xut a pals, i alhora una errada en recepció a la darrera jugada de partit que ha propiciat la quarta marca dels sevillans, que els donava un punt de bonus.

En el primer temps els locals han sortit molt forts i ràpidament han neutralitzat l'inicial marcador advers amb marques de Pol Pla i Fede Louteiro. Però els sevillans no s'han rendit i han sumat també dues marques, gràcies a la força dels seus davanters, que han anotat dos assajos molt treballats. De nou Pol Pla ha fet gala de la seva velocitat i ha fet una tercera marca que donava l'avantatge provisional (24-17) als santcugatencs al descans.

En el segon temps el joc ha estat més travat, amb moltes aturades d'un Ciencias Sevilla que buscava adormir el matx i evitar les ràpides obertures d'un Rugby Sant Cugat que no ha estat còmode, sense poder fer el seu joc habitual. Una bona defensa que ha sabut aturar un dur Ciencias Sevilla, que només ha pogut anotar aprofitant errades de passada o recepció dels locals. Fede Louteiro i Cesar O'Campo han sentenciat el matx per als santcugatencs, que han vist com en la darrera jugada els visitants s'enduien un punt de bonus ofensiu fent la quarta marca.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, destaca la duresa del partit i es lamenta del punt de bonus visitant.

Leo Pereira

Hem buscat un joc obert i ells al contrari. Hem sabut controlar el seu joc, però hem tingut dues errades que els han donat el bonus ofensiu.


L'anècdota del partit l'ha protagonitzat l'àrbitre del matx, que ha hagut d'aturar el joc durant uns minuts per molèsties musculars i ha acabat el partit lesionat. La setmana que ve el Rugby Sant Cugat se'n va a Durango a buscar la segona victòria del play-off i intentar situar-se líder, davant un conjunt basc que a la primera jornada va patir una contundent derrota davant el Sevilla (36-0).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.