Júlia i Bàrbara Pla busquen una final de Divisió d'Honor amb sabor santcugatenc


  • Comparteix:

Júlia Pla amb el GEiEG / Foto: GEiEG

Júlia Pla amb el GEiEG / Foto: GEiEG

Les santcugatencs Júlia i Bàrbara Pla disputaran les semifinals pel títol de Divisió d'Honor femenina de rugbi amb el GEiEG i el Getxo respectivament. El conjunt gironí, quart classificat, s'enfrontarà al CRAT A Coruña, mentre que el Getxo de Bàrbara Pla, tercer classificat, ho farà contra el Pozuelo madrileny.

Les germanes Pla s'han classificat per disputar les semifinals pel títol de lliga amb els seus respectius equips. Les dues tenen un partit complicat ja que juguen com a visitants en eliminatòria a un sol partit.

Júlia Pla i el GEiEG gironí han estat quartes amb quatre victòries, un empat i dues derrotes. Les gironines tenen una dura eliminatòria diumenge a les dotze del migdia al Campus Universitari la Elviña d'A Coruña. Un escenari en què Pla i les seves companyes van caure estrepitosament en el darrer partit de competició (42-8). Les estadítiques de Júlia Pla en aquesta competició són d'una marca en els sis partits que ha jugat. Pla creu que contra A Coruña el resultat final dependrà del nivell d'intensitat que mostrin.

Júlia Pla

Som bastant irregulars, tenim un gran equip i podem jugar bé. Allà ens van passar per sobre perquè no vam jugar a res, però si fem un bon partit segur que ho podem fer bé.


Pel que fa a Bàrbara Pla i les seves companyes del Getxo juguen aquest diumenge a la una de la tarda al Valle de las Cañas de Pozuelo de Alarcón. Les madrilenyes precisament van guanyar les basques en el darrer partit de lliga per 49 a 15 i les van fer caure a la tercera posició. El conjunt de Getxo ha anat líder les cinc primeres jornades de competició però després d'un empat contra el GEiEG i la derrota a Pozuelo van perdre el lideratge. Bàrbara Pla ha anotat un total de 19 punts en els cinc partits que ha jugat, amb una marca, dos xuts a pals, i quatre transformacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.