El sub 16 del Rugby Sant Cugat guanya el Campionat de Catalunya

El sub 16 del Rugby Sant Cugat queda campió de Catalunya / Font: Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat guanya el Campionat de Catalunya sub 16 després de derrotar el BUC (30-13) a la final disputada a Sant Boi. Els de Dani López han patit en els primers minuts, però han sabut superar el conjunt barceloní i disputaran d'aquí a tres cap de setmana el Campionat d'Espanya a La Vila Joiosa.

El matx ha començat amb un bon BUC que s'ha avançat amb una marca i s'ha posat 0 a 8. Els santcugatencs han sabut reaccionar i abans del descans han donat la volta al marcador (10-8). En el segon temps ha començat el recital santcugatenc, i els de Dani López han sabut posar terra per mig per acabar guanyant (30-13) i endur-se el títol de campió de Catalunya.

El tècnic del sub 16 del Rugby Sant Cugat, Dani López, destaca el bon paper dels seus jugadors durant tot el campionat.

Dani Lopez

Hem estat campions sense perdre cap partit i hem tingut una bona trajectòria tota la temporada. La victòria d'avui contra un rival que ens ho ha posat difícil té més mèrit.

La victòria dona dret als santcugatencs a participar en el Campionat d'Espanya, que tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17 de maig a La Vila Joiosa.