El Rugby Sant Cugat s'aprofita de la derrota del Sevilla per continuar líder


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada entre Rugby Sant Cugat i Ciencias Sevilla

Imatge del partit d'anada entre Rugby Sant Cugat i Ciencias Sevilla

La derrota del Ciencias Sevilla (10-5) contra el Durango Rugby manté líder el Rugby Sant Cugat després de quatre jornades disputades al grup B d'ascens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs, amb un partit menys, són líders amb 10 punts, pels set del Ciencias Sevilla i els quatre del Durango Rugby. La visita del Rugby Sant Cugat a Sevilla la següent jornada pot assegurar-li un lloc a la final si aconsegueix el triomf.

El Durango Rugby supera contra pronòstic el Ciencias Sevilla (10-5) i permet el Rugby Sant Cugat continuar líder del grup B de la promoció d'ascens a Divisió d'Honor tot i ser la jornada de descans dels santcugatencs. El conjunt sevillà s'emporta un punt de bonus defensiu i en suma set a la segona posició, a tres dels santcugatencs, que tenen un partit menys.

A la següent jornada, els de Leo Pereira visiten el Ciencias Sevilla sabedors que una victòria a la capital andalusa els asseguraria la presència a la final per l'ascens a la màxima categoria del rugbi estatal.

En l'altre grup, l'Alcobendas ja ha certificat el pas a la final després de guanyar al camp del CAU València. El perdedor del partit que decideixi el campió encara tindrà una altra oportunitat per ascendir, en aquest cas en una eliminatòria d'anada i tornada contra el FC Barcelona, que ha acabat en penúltima posició a la Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.