El Rugby Sant Cugat té a Sevilla la primera oportunitat per accedir a la final


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada a Sant Cugat

Imatge del partit d'anada a Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat ho té tot de cara per aconseguir aquest cap de setmana un lloc a la final de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs visiten el Ciencias Sevilla conscients que una victòria els assegura el primer lloc, però sabedors que fins i tot una derrota, aconseguint bonus, els podria donar el bitllet per a la final abans de la darrera jornada.

Amb el Ciencias Sevilla tres punts per sota i sent el darrer partit dels andalusos, els santcugatencs saben que poden tornar de Sevilla amb la classificació aconseguida. La victòria i l'empat donen als de Leo Pereira el pas a la final. Fins i tot una derrota podria permetre als santcugatencs classificar-se, depenent dels punts de bonus i la diferència en el marcador final.

En el partit d'anada, els de Sant Cugat van guanyar 49 a 29, i en cas d'empat a la classificació a punts, estaria per davant l'equip que tingués la diferència particular a favor, es a dir que el Sevilla ha de guanyar per més de vint punts o superar els 49 a favor en cas de fer-ho per 20, per estar per davant a la classificació si empatéssin a punts. És per això que en aquest partit serà molt important els punts aconseguits de bonus.

En cas de no tornar de Sevilla amb la classificació, els santcugatencs tindran un partit més a casa contra un Durango que ja no es juga res.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.