El CR Sant Cugat cau davant l'Alcobendas i es jugarà l'ascens amb el Barça


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat perd (13-18) davant l'Alcobendas a la final per pujar a Divisió d'Honor i tindrà una segona oportunitat davant el Barça en una doble eliminatòria que es disputa a partir del diumenge de la setmana vinent. Els de Leo Pereira sempre han anat a remolc dels madrilenys i s'han vist superats per la contundència ofensiva de l'Alcobendas.

El matx ha estat marcat pel fort vent que ha afectat tots dos equips sobretot en els cops de càstig on els xutadors han errat molt entre pals. El primer avantatge ha estat madrileny ben aviat amb un 0 a 5, però els santcugatencs han reaccionat i han igualat el partit. A partir d'aquest instant, l'Alcobendas s'ha convertit en una auntèntica apiconadora i s'ha situat amb un contundent 5 a 12.

Poc abans del descans, hi ha hagut marca per a l'esperança dels santcugatencs que deixaven el momentani 13 a 15. A la represa, pocs moviments en el marcador fins que arribava el cop definitiu dels madrilenys amb el 13 a 18 definitiu. Ascens per a l'Alcobendas i el tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, creu que no està tot perdut i tenen opcions davant el Barça.

Leo Pereira

El camp ha condicionat el partit per totes dues bandes. En el segon temps ells han estat millor, però els jugadors s'han buidat i no tinc res a recriminar-los.


El Rugby Sant Cugat tindrà una segona oportunitat per pujar a Divisió d'Honor davant el Barça en una eliminatòria a doble partit. El primer serà a la ZEM de la Guinardera la setmana vinent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.