Les baixes del Barça seran claus a la final d'ascens contra el Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

Ricardo Martinena, entrenador del FC Barcelona / Font: Fcbarcelona.es

Ricardo Martinena, entrenador del FC Barcelona / Font: Fcbarcelona.es

El FC Barcelona té dos jugadors titulars lesionats de llarga durada i sis més amb molèsties, baixes que seran una de les claus de l'eliminatòria d'ascens que l'enfronta a partir d'aquest dissabte al Rugby Sant Cugat. El tècnic blaugrana, Ricardo Martinena, ha assegurat en declaracions al programa 'Esport en Marxa' que l'equip es troba fort de totes maneres, mentre que l'entrenador santcugatenc, Leo Pereira, ha apuntat que és una incògnita saber com es trobarà l'equip barceloní tenint en compte aquestes baixes.

Després de caure a la final de la Divisió d'Honor B contra l'Alcobendas, el Rugby Sant Cugat té una nova oportunitat d'ascendir a la màxima categoria del rugbi estatal en una eliminatòria a doble partit davant el FC Barcelona, precisament el conjunt contra el qual va caure a la final de la categoria de plata la temporada passada.

Els blaugrana han acabat penúltims de la Divisió d'Honor, i arriben minvats d'efectius a un play-off que posa a prova tant l'estat físic com el mental després d'un llarg i exigent curs. Són baixes que afecten l'equip titular, però a les quals el tècnic del Barça, Ricardo Martinena, treu importància assegurant que els substituts estan responent amb solvència.

Ricardo Martinena

Tinc l'equip plagat de lesions, tinc un problema per armar l'equip. Però hem jugat molts partits i el grup està fort i unit.


L'entrenador del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, opina de la seva banda que aquestes lesions fan de l'alinieació i el joc del FC Barcelona una incògnita.

Leo Pereira

El Barça ha patit moltes baixes importants, com la de Sergi Guerrero o Rafa Staat, és una incògnita el que ens trobarem.


El partit d'anada entre tots dos equips serà aquest dissabte a la Guinardera a partir de dos quarts de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.