El Rugby Sant Cugat inicia el segon assalt a l'ascens contra el FC Barcelona


  • Comparteix:

El Barça va superar el Rugby SC a l'estadi de la Foixarda en una final multitudinària / Font: Fcbarcelona.cat

El Barça va superar el Rugby SC a l'estadi de la Foixarda en una final multitudinària / Font: Fcbarcelona.cat

El Club Rugby Sant Cugat inicia aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda el segon assalt a l'ascens a Divisió d'Honor. Els de Leo Pereira s'enfronten al FC Barcelona a la Guinardera en l'anada d'una eliminatòria que ha de dur el guanyador a la màxima categoria del rugbi estatal. Leo Pereira, tècnic del Rugby Sant Cugat, apel·la a l'esperit de lluita dels seus homes i a dur a terme un esforç final quasi titànic davant un equip blaugrana ferit per les transcendentals baixes que té.

En un moment de la temporada com en el que es troba el Rugby Sant Cugat hi ha factors que van més enllà de la tàctica, la tècnica i el físic. Valors com la resistència mental, l'esperit de superació i la perseverança s'apoderaran d'una eliminatòria amb gust a revenja, després que el curs passat el Barça apartés els santcugatencs de l'ascens en la final la Divisió d'Honor B. Els de Pereira han tornat a caure en el partit pel títol de la categoria de plata, enguany contra l'Alcobendas.

Oportunitat perduda que dóna lloc a una de nova
El Barça, com a penúltim de la Divisió d'Honor, provarà d'allargar la ratxa de cinc triomfs en cinc partits contra el Rugby Sant Cugat. Per fer-ho, però, no podrà comptar amb dos homes clau en l'esquema de Ricardo Martinena com Sergi Guerrero i Rafa Staat. L'entrenador, a més, té sis jugadors més del 15 inicial tocats. Una situació que Leo Pereira no oblida però a la qual treu importància.

Leo Pereira

Sant Cugat té clar que no pot pensar que un bon partit a l'anada faci que es pugui controlar la tornada. Primer juguem la primera meitat, però tinc clar que l'eliminatòria es definirà al camp del Barça.


D'altra banda, l'entrenador recorda que es tracta d'un partit de 160 minuts, o el que és el mateix, una anada i tornada que es mostra convençut que es resoldrà el cap de setmana que ve al camp del FC Barcelona.

Leo Pereira

No em refio d'això. El seu estratega, Rafa Staat, està lesionat, així com el líder de la davantera, Sergio Guerrero. Ara bé, quan falten homes importants hi ha jugadors que han de fer un pas.


El partit suposarà també el retorn de Joan Losada, exjugador del Rugby Sant Cugat, a la Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.