Pereira: El calendari està al nostre favor i això ens ajuda a millorar el joc


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat en un partit contra el FC Barcelona

El Club Rugby Sant Cugat en un partit contra el FC Barcelona

L'entrenador del Club Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, afirma que el calendari els afavoreix per l'ordre de les jornades que no els obliga a fer desplaçaments llargs i també perquè els primers partits jugaran contra conjunts que no opten a la part alta. Pereira assegura que és molt bo que en la darrera jornada juguin contra el CAU València, rival directe dels santcugatencs per l'ascens a Divisió d'Honor.

Leo Pereira està segur que l'equip blau-i-negre mantindrà el bon nivell de joc que va fer la darrera temporada i té clar que aquest serà l'any per ascendir a Divisió d'Honor, tot i que no podrà comptar amb el jugador Bruno Granell, ja jugador del FC Barcelona. El tècnic afirma que tenen moltes possibilitat d'ascendir perquè aquesta temporada els equips que juguen per ascendir estan en les mateixes condicions que els santcugatencs.


Leo Pereira

Estem treballant per ascendir. Aquest any els equips que participen tenen les mateixes condicions físiques i econòmiques que nosaltres.



El Club Rugby Sant Cugat disputarà el primer partit la tercera setmana de setembre a casa contra el Barcelona Enginyers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.