El Rugby Sant Cugat ensopega contra el líder, CR La Vila

El Rugby Sant Cugat pateix la primera derrota de la temporada (9-18) i ho fa contra un dels rivals directes del grup B de Divisió d'Honor B, el CR La Vila. Els santcugatencs i els alacantins han jugat un partit molt igualat que s'ha decidit en els darrers minuts. El CR La Vila es queda com líder en solitari amb sis triomfs de sis possibles, pels cinc del SantCu.

Ni la bona defensa dels santcugatencs ni la inspiració d'Iñaki Berasategi en el xut a pals han pogut doblegar un CR La Vila que s'ha confirmat com el rival a batre. En el primer temps ,tots dos equips s'han dedicat a defensar i a esperar-se i els punts han arribat en els xuts a pals. S'han avançat els visitants, però Iñaki ha transformat una falta i al descans el marcador figurava un empat a tres.

En el segon temps, el partit s'ha obert una mica. Iñaki ha anotat de nou un xut a pals que ha donat avantatge als santcugatencs. No obstant això, els visitants han estirat línies i, tot i la defensa aferrissada santcugatenca, han començat a arribar amb perill a la línia de marca del Rugby Sant Cugat, que ha defensat en diverses ocasions al límit. Però la resistència local ha fet fallida i els alacantins han pogut fer fins a dues marques, la darrera per setenciar el matx amb el 9 a 18 final.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, destaca el bon partit dels seus homes davant un conjunt molt potent .

Leo Pereira

Hem de treure la part positiva. Hem competit bé contra un gran equip i aquest és el tema principal.

El partit ha suposat la tornada de jugadors lesionats com Ghi-fe i Fede Louteiro, tot i que César O'Campo ha hagut d'abandonar el terreny lesionat. La derrota deixa els santcugatencs segons amb 20 punts i dissabte visiten el camp del Químics.