El Rugby Sant Cugat creix a la segona part per acabar apallissant el Químics


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat ha vençut a domicili

El Rugby Sant Cugat ha vençut a domicili

El Club Rugby Sant Cugat passa per sobre el cuer del grup B de la Divisió d'Honor B, el Químics Rugby Barcelona (11-41), i recupera sensacions després de la derrota de la setmana passada davant La Vila. Els de Pereira han dominat en joc durant tot el partit però no han estat efectius en l'anotació a la primera meitat, faceta que han corregit a la segona anotant 33 punts.

Malgrat la diferència entre potencials i objectius de tots dos equips han estat els barcelonins els primers que s'han posat per davant amb un xut a pals. Ràpidament ha emptat el SantCu mitjançant Pichu, i Parets ha situat per davant el seu equip amb un assaig (3-8). El Químics ha tornat a encertar en el cop de càstig i el partit ha arribat al descans amb un curt avantatge visitant (6-8).

Tot el joc que creaven els de Pereira es diluia als metres finals, i la mitja part ha servit per corregir detalls i augmentar en precisió i execució. Parets, Àlex, Fede Louteiro i Pichu amb dues han completat les marques del SantCu a la segona meitat, amb una única resposta del Químics en forma d'assaig. Els santcugatencs tornen al camí de la victòria i mantenen la segona plaça, malgrat seguir a cinc punts d'un La Vila que no ha tingut pietat de L'Hospitalet (64-0).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.