El Rugby Sant Cugat cau davant el líder, el La Vila, però manté la segona plaça

El Rugby Sant Cugat perd (19-10) davant el líder del grup B de Divisió d'Honor B, el La Vila, però manté la segona posició a la classificació per la derrota del CAU València, tercer. Els santcugatencs han anat per darrere en el marcador durant tot el partit i han reaccionat tard, mentre que el tècnic de l'equip, Leo Pereira, ha acabat molt empipat amb l'arbitratge. L'últim fitxatge dels de Sant Cugat, el neozelandès Cruze Len Joseph, s'ha lesionat i estarà entre tres i quatre setmanes de baixa.

Més enllà de la dificultat de visitar el líder, el Rugby Sant Cugat ha considerat, en l'opinió del seu entrenador, que aquesta jornada també s'ha afegit la complicació d'un arbitratge que no els ha deixat desplegar el seu joc. Malgrat això, l'entrenador argentí ha lloat l'actitud dels seus jugadors, que han plantat cara al La Vila. Els locals s'han avançat primer amb un assaig al minut 4, però Cruze Len Joseph ha empatat just abans del descans.

El neozelandès, però, ha patit un esquinç al turmell i s'ha hagut de retirar del partit. Els alacantins han anotat un nou assaig i han executat la transformació (12-5), i han posat terra per mig quan faltaven cinc minuts amb una nova marca i els dos punts de transformació. Ja en l'últim minut, Fede Louteiro ha anotat una marca que ha arribat masa tard. Leo Pereira critica les decisions dels col·legiats i lamenta que els seus homes no hagin vist recompensat l'esforç.

Leo Pereira

No vull que soni a excusa, però em sap greu que els meus jugadors hagin jugat en una situació tan desigual.

Les proves dutes a terme a Cruze després del partit han descartat una lesió greu i situen la recuperació entre tres i quatre semanes. Els santcugatencs segueixen segons, ara a 11 punts del La Vila, i per darrere el CAU València és a tres punts dels de Sant Cugat. La setmana que ve, els de Pereira reben el Químics Rugby Barcelona.