El Club Rugby Sant Cugat supera el Químics i continua en segona posició


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat guanya (39-24) el Químics i segueix en segona posició al grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han derrotat el cuer que ha plantat cara en tot moment. El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, lamenta el mal joc i creu que el seu equip ha patit falta d'intensitat durant tot el matx.

El Químics s'ha avançat amb un xut a pals per situar el 0 a 3 momentani al marcador. Els santcugatencs s'han despertat ràpidament i han capgirat el marcador amb dues marques d'Andrés Rangel i Fede Louteiro. El 10 a 3 s'ha esvaït ràpidament amb una nova marca i xut a pals dels visitants. Amb l'empat a 10, els de Leo Pereira han tornat a capgirar el resultat i s'ha arribat amb el 20 a 10 favorable a l'equip santcugatenc.

A la represa, els locals han sortit a sentenciar el partit amb dues marques consecutives amb el 32 a 10. El Químics no han baixat els braços i han retallat distàncies amb el 32-24. Finalment els blau-i-negres han certificat el definitiu 39 a 24. L'entrenador del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, lamenta el mal joc del seu equip, però destaca el punt de bonus ofensiu.

Leo Pereira

L'equip no ha estat brillant, però aquests són els partits que s'han de guanyar davant rivals de la part baixa.


El Rugby Sant Cugat torna a la competició d'aquí a 15 dies al camp del Sitges.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.