El Rugby Sant Cugat perd i jugarà una temporada més a Divisió d'Honor B


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat s'acomiada de la temporada després de caure (8-18) a la tornada dels quarts de final del play off d'ascens a Divisió d'Honor davant el CR Liceo Francés. Els santcugatencs no s'han trobat còmodes en cap moment en el partit i han vist com els madrilenys els tornaven a passar per sobre i aconseguien així el bitllet per a les semifinals del play off d'ascens. El Rugby Sant Cugat jugarà una temporada més a la Divisió d'Honor B.

Els santcugatencs ho han intentat, però davant han tingut un CR Liceo Francés molt bé en defensa i amb molt bons placadors que ha impedit fer al Rugby Sant Cugat el seu joc habitual. Els visitants han intentat sumar amb xuts a pals, conscients de la renda de nou punts del partit d'anada (12-3). S'han avançat precisament amb un xut a pals de Barry, al que ha contestat Iñaki Berasategi amb una marca després d'interceptar una passada i còrrer gairebé tot el camp. Però de nou els visitants han utilitzat el xut a pals per posar-se per davant en el marcador i anar al descans (5-6) a favor, cosa que feia la remuntada més complicada per un Rugby Sant Cugat molt imprecís en la passada i que no donava sensació de perill.

En el segon temps, Tomas Gruden ha posat per davant els santcugatencs en el marcador amb un xut a pals, però els visitants han sentenciat el partit amb dues marques, de Bucur i de Guillermo Peña, per acabar amb el somni santcugatenc de l'ascens per quarta temporada consecutiva.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, admet la superioritat madrilenya en aquesta eliminatòria.

Leo Pereira

És dur caure en els play offs i hem perdut contra un rival que ho ha fet millor que nosaltres i el felicito. No hem fet el nostre millor rugbi quan tocava.


Amb la derrota els santcugatencs finalitzen la temporada regular i a partir d'ara ja es posen a pensar en la temporada vinent, en què de nou, l'ascens serà l'objectiu del Club Rugby Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.