L'espanyol de rugbi a 7 cau en quarts davant Austràlia i es queda sense opcions de medalla


  • Comparteix:

Bàrbara Pla, a l'extrem inferior dret

Bàrbara Pla, a l'extrem inferior dret

El rugbi a 7 espanyol, amb la santcugatenca Bàrbara Pla, ha caigut aquest diumenge en quarts de final contra Austràlia (24-0). Amb aquest resultat les 'lleones' es queden fora del medaller i aconsegueixen l'objectiu del diploma olímpic. Aquest dilluns lluitaran pel cinquè lloc en el partit que disputaran a dos quarts de set de la tarda contra França.

La derrota arriba després que les jugadores vermelles suessin per entrar a quarts de final gràcies a la victòria contra Kènia (19-10), amb un primer assaig de Pla. L'accés a quarts també ha vingut per la victòria de Japó sobre Brasil (26-10).

El partit que ha sacsejat aquest diumenge les 'lleones' ha mostrat una Austràlia que partia com a favorita, en ser campiona olímpica, i que ha estat primera en assaig anotant ràpid un 5-0. En un segon assaig el marcador pujava a favor de les australianes amb un 12-0. El partit quedava sentenciat contra les espanyoles que no han suportat el joc en atac d'Austràlia amb un resultat final de 24-0.

La jugadora santcugatenca explicava a les xarxes que, malgrat no optar al metall, han fet bona feina.



Un cap de setmana agredolç per les de José Antonio Barrio que es queden sense metall i que lluitaran aquest dilluns per obtenir diploma olímpic per optar a la cinquena posició contra França.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.