Gonzalo Tiesi, exjugador internacional argentí, assessorarà el primer equip del Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

Gonzalo Tiesi, en una imatge d'arxiu / Font: Aplenorugby.ar

Gonzalo Tiesi, en una imatge d'arxiu / Font: Aplenorugby.ar

L'exjugador de la selecció argentina Gonzalo Tiesi serà assessor tècnic del primer equip del Club Rugby Sant Cugat. Arturo Trenzano, entrenador del conjunt santcugatenc, ha definit la funció de Tiesi com un impuls 'a transformar jugadors i entrenadors de Divisió d'Honor B en jugadors i entrenadors de Divisió d'Honor', una tasca per la qual, assegura Trenzano, serà vital l'experiència en l'elit de l'argentí. Tiesi donarà un cop de mà a l'equip de Sant Cugat sempre que la seva ocupació professional li ho permeti.

El Rugby Sant Cugat té un nou argument per provar de fer el pas definitiu cap a l'elit estatal: un nom de prestigi mundial, Gonzalo Tiesi, 10 anys internacional amb Argentina, selecció amb la qual ha disputat 38 partits i ha jugat dos Mundials, el de França el 2007 i el de Nova Zelanda el 2011. L'argentí s'ha instal·lat a la ciutat per motius professionals i ha acceptat l'oferta del club per ajudar a completar aquest procés per tenir el nivell del millor rugbi estatal. En aquest sentit, Trenzano parla de transformació i de superar els límits que es tenen a dia d'avui.

Arturo Trenzano

Ajudarà a transformar els nostres jugadors, que actualment juguen a Divisió d'Honor B, a jugadors que puguin jugar a Divisió d'Honor A. També amb els entrenadors, que puguin passar aquest límit.


Tiesi va començar la seva carrera a San Isidro, al seu país, per després passar a competir a Anglaterra, amb el London Irish i el Harlequins. Va ser el 2010 quan jugaria a la millor lliga del món, el Top 14 francès, amb l'Stade Français de Paris. Un cop finalitzada la seva etapa al rugbi francès, va cloure la seva carrera com a professional de nou a terres angleses, al London Welsh i al Newcastle, fins la temporada passada.

La pretemporada del Club Rugby Sant Cugat

L'equip va començar a treballar el 23 d'agost, ja amb tota la plantilla tancada, i té programats dos amistosos fins a l'inici de temporada: aquest dissabte es veu les cares amb el BUC a les quatre i dissabte de la setmana que ve s'enfrontarà a la Santboiana. En tots dos casos, els filials de tots dos conjunts també s'enfrontaran en dos partits de preparació. El primer equip santcugatenc començarà de manera oficial el curs tercer cap de setmana de setembre, quan rebrà el Tecnidex València a la primera jornada del grup B de Divisió d'Honor B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.