El Rugby Sant Cugat s'estrena amb victòria i bones sensacions


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat guanya el primer partit de la temporada (24-15) davant el Tecnidex València. Els santcugatencs han portat la iniciativa en el joc i en el marcador i només han patit en les fases de joc estàtic, contra un rival que s'ha vist superat per un conjunt santcugatenc que ha practicat un joc molt ràpid.

Amb un 15 format per jugadors de la casa, el Rugby Sant Cugat ha encetat la temporada 2016-17 amb una clara victòria davant un Tecnidex València que ha intentat aprofitar-se de la seva superioritat en el joc estàtic. Els santcugatencs s'han estrenat amb dues marques mitjançant Carles Trenzano i Álvaro Alcón que els visitants han neutralitzat amb dues marques de Bueno i Bottarini. L'encert d'Iñaki Berasategi en el xut a pals ha permès marxar els d'Arturo Trenzano dos punts per sobre en el marcador.

En el segon temps, els santcugatencs han millorat i han aconseguit distanciar-se en el marcador fins a 14 punts, amb marques de Dylan Morel i d'Álvaro Alcón. Una segona part que els santcugatencs han dominat per complet, tot i la darrera marca del Tecnidex València obra d'Uriburu.

El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, destaca l'actitut del seu equip.

Arturo Trenzano

Ha estat un partit complet. Hem començat bé, però encara no estem bé físicament. Hem sabut reaccionar i estic content.


La victòria amb bonus dóna els primers cinc punts de la temporada al Rugby Sant Cugat. La setmana que ve els santcugatencs visiten el filial de la Santboiana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.