Pol Pla i Bruno Granell viuen la primera setmana amb victòria aquest curs amb el FC Barcelona


  • Comparteix:

Pol Pla, a l'esquerra, en el partit davant El Salvador / Font: FC Barcelona Rugbi l Edu Rois

Pol Pla, a l'esquerra, en el partit davant El Salvador / Font: FC Barcelona Rugbi l Edu Rois

Els santcugatencs del FC Barcelona de rugbi, Bruno Granell i Pol Pla, estan gaudint de la primera setmana després d'un triomf aquesta temporada a la Divisió d'Honor. L'equip blaugrana havia perdut els quatre primers enfrontaments de la temporada i ha estat al cinquè cap de setmana quan s'ha desfet del Getxo, penúltim classificat.

El Barça ha tingut un inici de curs complicat i amb un calendari molt dur: s'ha enfrontat a quatre dels primers cinc classificats a hores d'ara de la Divisió d'Honor. A la primera jornada, davant la Santboiana en el duel català i amb Granell com a titular, els blaugrana van caure (31-10). Els del Baix Llobregat són segons a dia d'avui. Al segon cap de setmana va ser el SilverStorm El Salvador, el tercer classificat, en aquest cas amb Pol Pla en l'equip inicial, qui va derrotar el FC Barcelona (10-36).

A la tercera cita del curs, el rival va ser el cinquè, l'Ordizia, i de nou els blaugrana van perdre (51-14) tot i l'assaig del santcugatenc Pla. El líder, l'Alcobendas, va ser qui va visitar fa dues jornades Barcelona, que va encaixar una marca, en aquest cas, de Bruno Granell, però que de nou va passar per sobre del Barça (17-61).

Ja a la cinquena jornada ha arribat el triomf, de la mà d'un Getxo que és segon per la cua i de manera ajustada (17-24), amb Granell i Pla com a titulars però sense cap protagonisme en l'anotació. Així, els blaugranes s'han situat tercers per la cua de la màxima categoria del rugbi estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.